● Esittelyssä kuntavaaliehdokkaamme: Ari Ranki

Kuntavaaleissa valitaan valtuutetut kuntien valtuustoihin. Seuraavat kuntavaalit ovat huhtikuussa 2021. Riihimäen Kokoomus haluaa toimia aktiivisesti Riihimäen kehittämiseksi ja haluaa ehdokkaaksi kuntavaaleihin aktiivisia ja osaavia, kaiken ikäisiä ihmisiä, erilaisista taustoista. Esittelemme uusia ehdokkaita viikoittain.

#kuntavaalit2021 #Riihimäki #Kokoomus

Ari Ranki

Hei! Nimeni on Ari Ranki ja ikää on kertynyt 43 vuotta. Riihimäelle muutin v. 2008 ja tällä hetkellä asun Koivurannassa Käräjäkosken luontopolun läheisyydessä nauttien Riihimäen lähiliikuntamahdollisuuksista lähes päivittäin kahden koirani ja kolmen lapseni kanssa. Päivätyökseni toimin Vantaan kaupungilla toisen asteen
koulutuksen johtajana vastaten lukioiden ja ammatillisen koulutuksen toiminnasta.

Vapaa-aikani täyttää ringette-erotuomarointi, joka on mitä mukavinta vastapainoa työlleni. Otteluvapaat viikonloput vietän perheeni kanssa luonnossa liikkuen. Lasten ja nuorten hyvinvointi on minulle tärkeä asia. Ajattelen niin, että vastuullisia päätöksiä tekemällä Riihimäelle ja riihimäkeläisille – etenkin riihimäkeläisille lapsille ja nuorille taataan turvallinen tulevaisuus. Tulevissa kuntavaaleissa kaikki riihimäkeläiset pääsevät vaikuttamaan siihen suuntaan, johon Riihimäkeä kehitetään.

Ari Ranki
#kuntavaalit2021