● 93 Minna Räisänen-Ojapalo

#kuntavaalit2021 #Riihimäki #Kokoomus

93 Minna Räisänen-Ojapalo

Olen perusriihimäkeläinen ja haluan tuoda oman panokseni kotikaupunkimme Riksun kehittämiseksi yhä vain paremmaksi ja viihtyisämmäksi paikaksi asua ja elää. Kaupungiksi, jossa on monipuoliset harrastus- ja työmahdollisuudet, puhdas lähiluonto, laaja kulttuuritarjonta, terve talous ja hyvä pohja yrittämiselle sekä
hyvä yhteisen tekemisen meininki.

Pitkän työurani olen tehnyt sote-alalla kuntoutuksen kentällä, 2000-luvun alusta lähtien ammatillisen kuntoutuksen parissa. Tällä hetkellä toimin KK-Verve Oy:n Hämeenlinna toimipaikan palvelupäällikkönä ja esihenkilönä. Vapaa-ajallani liikun luonnossa, talvella mieluiten hiihtäen ja kesällä suunnistaen.

Politiikkaan olen lähtenyt mukaan halustani vaikuttaa asioihin. Ensisijaisesti sosiaali- ja terveydenhuollon, työllisyyden hoidon sekä yrittäjien aseman vahvistamiseen. Asioihin, joihin minulla on vahva asiantuntijuus
ja joiden haluan Riihimäellä kehittyvän ja vahvistuvan.

Olen jo vuosia suosinut suomalaista kaikissa ostopäätöksissäni aina kun se vain on ollut mahdollista. Viime vuosina olen lisännyt tähän missiooni ostosten keskittämisen Riihimäelle. Riihimäellä on ystävällisiä ja palvelevia pienyrittäjiä, käsityöläisiä ja palveluiden tarjoajia, joiden tuotteet ja palvelut ovat laadukkaita.
Miksi siis mennä Riksua kauemmas? Kehitetään yhdessä Riksusta vieläkin viihtyisämpi kompakti kokonaisuus, jossa kaikki on lähellä.