● Esittelyssä kuntavaaliehdokkaamme: Tuomas Kaukoranta

#kuntavaalit2021 #Riihimäki #Kokoomus

Tuomas Kaukoranta

Olen Tuomas Kaukoranta, englannin opettaja ja puoliksi paljasjalkainen paluumuuttaja Riihimäelle. Päätin ensi töikseni lähteä ehdolle vaikuttamaan kotikaupunkini elinvoimaisuuteen ja tulevaisuuteen.

Huomasin hiljattain, että voin nykyään katsoa Riihimäkeä kaksien lasien läpi: syntyperäisenä tiedän, miten asiat ovat olleet ja miten kaupunki on muuttunut, kun taas paluumuuttajana näen käytännössä, mitkä asiat vaikuttavat asumispäätöksiin ja miltä Riihimäki näyttää ulkoa päin. Olen asunut eri puolilla Suomea sekä myös eri maissa, minkä uskon antavan monipuolisia näkökulmia Riihimäen kehittämiseen.

Haluan lisätä päätöksenteon läpinäkyvyyttä, jotta kaupunkilaisista tuntuu siltä, että heitä kuunnellaan. Niin yrittäjät kuin julkisen sektorin työntekijätkin ovat usein parhaita asiantuntijoita omalla alallaan ja omassa työssään. Meidän on käytettävä tätä tietotaitoa laajasti hyödyksi kaupungin toimintojen kehittämisessä.

Koulutus- ja kasvatusalan ammattilaisena tulee selväksi se, miten suuri merkitys kohtaamisella ja
läsnäololla on nuorten hyvinvoinnin ja elämäntaitojen kannalta. Laadukas opetus varhaiskasvatuksesta ammattikorkeakouluun on jo mahdollista Riihimäellä, ja sitä on kehitettävä maltillisesti.

Facebook:
https://www.facebook.com/kaukoranta.tuomas

Instagram:
https://www.instagram.com/kaukoranta.tuomas/

Youtube:
https://bit.ly/3dVDeVW

Esittelyssä kuntavaaliehdokas Tuomas Kaukoranta.