● 20.3.2021 Sydämellisiä tekoja: koiralenkki ja plogging

Haluamme kannustaa jokaista mukaan tekemään Sydämellisiä tekoja lauantaina 20.3.2021. Vietämme Kokoomuksen valtakunnallista toimintapäivää ja teemme sydämellisiä tekoja myös Hämeessä.

Osallistu tapahtumaan tekemällä ystävällinen teko läheiselle tai sydämellinen teko lähiympäristössäsi. Riihimäellä voit osallistua myös näihin yhteisiin tempauksiimme:

LA 20.3. klo 11 Lähtö Uhkolan kioskilta (Riihimäki)

Kevät tulee ja sen huomaa myös keväisistä avauksista somessa ja lehtien palstoilla ja radion sana on vapaa osioissa, arvaatte varmaan mikä on aihe? ne ainaiset koirankakat. Mitä jos tehtäisiin niin että samalla kun oma koiruus ulkoilutetaan, niin kerätään niitä vanhoja esille tulleita ulosteita pois penkoilta kuleksimasta. Ettei toisten tarvitsisi aina motkottaa niistä. Tule mukaan porukalla koiralenkille, koiran kanssa tai ilman.

LA 20.3. klo 14 Lähtö Riihimäen kirjaston ovelta

Tahmatassut heittelee maskeja pitkin katuja ja lumen alta paljastuu muitakin roskia. Lähdetään yhdessä plogging-lenkille eli ulkoilemaan ja samalla keräämään roskia kadulta. Mukava päivälenkki Riksun keskustassa yhdessä tai erikseen roskapussien kera. Liity joukkoon.

LA 20.3. klo 16 Lähtö Pöyrynkadun urheilukentältä (Riihimäki)

Koiralenkki II. Tienhaaran ja taka-kasarmin alueen ryhmä lähtee liikkeelle Pöyrynkadun urheilukentältä. Tule mukaan koiran kanssa tai ilman.

Lisää sydämellisiä tekoja Hämeessä löytyy Facebookista. Osallistu päivään tästä: https://fb.me/e/DrI1JbYB

Sydämellisiä tekoja
Sydämellisiä tekoja