Riihimäen Kokoomuksen 2023 hallitus on valittu

Riihimäen Kokomuksen hallitus 2023: Jarkko Huttu, Antti Kökkö, Jukka Mursula, Sirkka Ojaniemi, Mervi Sihvonen, Mira Ahjoniemi, Kari Julen, Riku Bitter, Eeva-Liisa Dahlberg, Myös Jyrki Hapulahti tuli valituksi hallitukseen.

Yhdistyksen syyskokouksessa 29.11 Riihimäen Teatterihotellilla valittiin seuraavan vuoden hallituksen toimijat.

Puheenjohtajaksi valittiin yksimielisesti Mira Ahjoniemi. Hän ei valitettavasti päässyt kokoukseen USAn matkan vuoksi, mutta lähetti videotervehdyksen kokoukselle, jossa kertoi olevansa käytettävissä ja haluavansa tulevien eduskuntavaalien lisäksi lisätä yhteistoimintaa Rihiimäen seudun muiden kuntien kanssa.

Poliittisen tilannekatsauksen piti kansanedustaja Kalle Jokinen, joka kertoi mm. metsien ennallistamisasetuksesta ja metsänomistajien pelosta sen seurauksena pitkää aikaa vaativan tuoton menetyksestä.

Jokinen esitteli myös kokoomuksen julkistamaa varjobudjettia. Nykyisen hallituksen velanotto on johtanut siihen että kokoomuksen mukaan tarvitaan kahdeksan vuotta velkasuhteen taittamiseen.

Jokinen muistutti että valtion velanottoa ei voi perustella vain koronalla ja Ukrainan sodalla. Jokinen muisteli vuoden 2019 halltiusneuvotteluita ja jo tuolloin selvisi että Antti Rinteen linjana on velanoton lisääminen jota kokoomus ei voinut hyväksyä.