Olemme mukana Miljoona roskapussia tempauksessa

YLE:n käynnistämässä tempauksessa tänä keväänä koko Suomi kerää miljoona pussillista roskia. Kaksi kuukautta kestävissä siivoustalkoissa yli 160 kuntaa tai kaupunkia, joukko järjestöjä ja yhteisöjä sekä Ylen tunnettuja kasvoja yhdistää voimansa ja kerää ympäristöstä miljoona pussia roskia.

Myös Riihimäen Kaupunki on mukana: https://www.riihimaki.fi/tiedotteet/riihimaen-kaupunki-osallistuu-miljoona-roskapussia-kampanjaan/

Riihimäen Kokoomus osallistuu tempaukseen ja haastaa kaikki kokoomuslaiset mukaan. Voit kerätä roskia itsenäisesti ja ilmoittaa jätepussi saldosi yhdistyksen yhteiseen pottiin. Kuva olisi kiva -> WhatsApp numeroon 050 368 6967 / Mira

Yhteisiä ploggaus kävelylenkkejä (noin 1 tunti/lenkki) tehdään ”sinisenä aaltona”. Tule mukaan lenkille, saat lenkkiseuraa ja siivotaan samalla rakasta kotikaupunkiamme seuraavina ajankohtina:

  • Sunnuntaina 23.4. klo 15 lähtö Jukka Jalosen puistosta, R-kirjaimen juurelta.
  • Tiistaina 2.5. klo 18 lähtö Matkakeskukselta, Kaupungintalon ovelta. (Eteläinen Asemakatu 2)
  • Torstaina 25.5. klo 18 Vanhan Lidl kulmalta (Karankatu 15)
  • Haluatko lisää lenkkejä ja olla tiiminvetäjänä? Ilmoittaudu Miralle. Kampanja päättyy 14.6.2023

Ilmoittautumista ei tarvita, saavu vain paikalle. Roskapussit on kampanjan toimesta. Omat hanskat ja/tai keräystyökalu on hyvä olla mukana. Säävaraus: sateella keräyspäivä siirtyy.